|

Heiii TPU! Am un laptop blocat in reteaua digi. Se poate debloca la un gsm sau stiu eu? Daca da, cam cat m-ar costa?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

"Blocat in reteaua Digi" inseamna reteaua Digi Mobil sau reteaua prin cablu?

1. Daca e Digi Mobil, atunci intrii in Control Panel - Adaugare si eliminare programe si vei vedea lista tuturor programelor instalate pe laptop. Cauti un program cu denumire care se refera la modem internet (Huawei?) si dezinstalezi programul.

2. Daca e retea cablata (si cere nume si parola), atunci intrii tot in Control Panel - Retele (Networks), acolo gasesti o iconita cu RCS-RDS /Digi pe care-l dezafectezi sau il stergi.

Cele doua posibilitati de mai sus sunt doar orientative, denumirea locatiilor, programnului sau iconitei putand varia in functie de versiunea windows-ului instalat, precum si in functie de numele dat retelei care l-a creat.

In cazul ca nu te descurci, apeleaza la un cunoscator de retele internet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă are modem GSM 3G încorporat, şi dacă a trecut perioada de validitate a contractului inițial, orice service al lor (Digi, RCS/RDS) e obligat să facă deblocarea gratuit. Cel puțin aşa spune legea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu trebuie dus la service intri in control panel gestiune dispozitive acolo gasesti cartele de retea optiuni selecteati feteaua care ai nevoie deselectare retea precedenta instalare retea de baza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poate un telefon blocat pe digi, nu laptop. Si asa, telefoanele nu mai sunt de mult blocate pe o retea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează