|

Helou TPU.Amun laptop Asus X555LN win 7 64 bit.Am bagat win si nu citeste reteaua wifi.Nu am driverele instalate.Nu am niciun cd cu drivere si nu stiu cum sa rezolv problema.Am incercat sa conectez un stick usb si nu-l citeste.Am introdus si un mouse prin usb dar nici pe asta nu-l citeste.Cum as putea rezolva problema? FUNDA

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ca nu iti citeste reteaua wifi nu e o problema. ori ai wifi neactivat, ori iti lipsesc drivere, intre care si cel de wifi.
in cazul in care vede alte retele wifi, problema o ai la router. in cazul in care nu gaseste retele, adica in partea dreapta jos a ecranului ai wifi cu un X rosu, trebuie sa iti instalezi driverele lipsa, intre care cel de wifi. aici:
https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php
ai slim drivers free. il descarci. executi programul, iti scaneaza laptopul si iti da posibilitatea sa descarci driverele.
asta o faci conectand laptopul la router prin cablu.
in cazul in care nu ai net nici prin cablu, imi spui.
bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru gelu1970):

Imi araxa cu x rosu si nu am cum sa il conectez prin cablu.As putea face eventual un cd cu drivere?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru fatpookie):

Da
poti intra in pagina Asus/drivere/descarci driverul de la placa de retea il pui pe un stick si il instalezi. apoi cum ai conexiune net poti folosi slim drivers pentru restul.
poti de asemenea sa descarci driver pack il pui pe un dvd si insertezi dvd in laptop, insa instaleaza doar placa de red. restul cu slim drivers. driver pack nu are nevoie de conexiune net.
insa indiferent ce optiune alegi ai nevoie de un pc functional ca sa descarci driver pack sau driverul de retea din pagina Asus. driver pack il ai aici:
drp.su/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Păi nu poți face nimic. Instalează drivere. Părerea mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Descarca programul 3dp chip de pe alt pc pune-l pe un stick si cand il deschizi iti apare driverul pentru net tu numai trebuie sa dai pe el si se instaleaza si merge, eu asa procedez cand imi pun windows nou!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cauta driverele pe net, pe alt PC, pune-le pe un Cd si instaleazale.Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează