anonim_4396
| Anonim întreabă:

Help! Am windows XP professional pe desktop si cand deschid computerul imi apare ecran negru iar pe el o caseta cu numele administratorului si loc unde sa introduc parola dar nu am asa ca dau ok si intra. XCand il inchid iar imi apare o caseta cu o lista de unde aleg ce vreau sa fac:sleep, hibernate, shut down etc.Problema este ca ma enerveaza ca nu mai apare ca inainte ecranul albastru cu,, welcome,, pe el si cand il inchid tot la fel ecranul albastru dar afisand ca,, windows is shutting down...,,. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Chu a răspuns:

Cei de la Windows au recunoscut xp-ul tau ca fiind nelicentiat si asta iti face faza cu "ecranul negru" cauta pe net si o sa vezi ca asa este am citit si eu cand am vrut sa fc un cd cu windows.
Sper ca ai inteles.
Cred ca trebuie sa schimbi windowsul si sa incerci cu o alta cheie pentru licenta pa -pa

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim explică:

Te duci in Control Panel, la User Accounts. Acolo gasesti "Change the way users log on or off". Si bifezi Use the Welcome Screen.
Daca nu te lasa atunci ai instalat tu fara sa vrei sau un anumit program ti-a instalat un protocol NetWare pentru placa de retea. Trebuie sa-l dezinstalezi. Gaseste Local Area Connection in Network Connections(Control Panel) si vezi la Properties.

anonim_4396
| Anonim explică:

Am activat windowsul.Asta era problema.Multumesc pentru ajutor!

| Chu a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu placere!