|

Hey:*:* am o problema. In LOCAL DISK ( Chappy imi arata memoria plina, adica din 16, 6 GB (totalul) mai am liber 934 MB, si imi tot arata sa curat discul. Am intrat de curiozitate (fiindca stiam ca nu prea am nimic acolo doar chestile ce tin de sistem ), sa vad care este treaba, si am vazut ca erau ceva foldere ascunse. P. S. filmele si pozele le tin in D: asa ca nu are legatura cu C:. Era multe foldere ascunse ( 67) si fiecare este numit $NtUninstallKB955069$. si ocupa 883 KB unul, Inauntru este ceva folder numit "SPUNINST", si inaunntru folderului astuia mai sunt alte chesti, ceva WINDOWNS SERVICE PACK UNINSTALL, WINDOWS CORPORATION. Cred ca din cauza folderelor astora s-a umplut asa memoria dar nu am nici o idee ce sunt si de unde au aparut acolo. Care ma poate ajuta:*:*:

9 Raportează Evaluează
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Marycherry, ii zice Recycle Bin!(de reciclare!) angry

estelle, fa si ce zice marycherry. te-a sfatuit destul de bine.
De asemenea, dezactiveaza System Restore.(click dr pe My Computer-->System Restore-->Turn off SR on all drives). Il poti activa din nou imediat dupa ce l-ai dezactivat, dar asta daca crezi ca mai ai nevoie de el.(in timp se va umple din nou hard-discul)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ala sunt de la programele care le ai instalate fisiere temporare si de la update de la win si nu e indicat sa le faci ceva daca sunt ascunse eu am rezolvat problema cumparand un hard de 1000gb si gt alta modalitate nu este decat daca iti formatezi toate partitiile si modifici spatiu din chappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca ai programe instalate pe desktop si foldere pe desktop tot din C: iti ia spatiu. Desktop = C:

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asa am avut eu o problema, imi ocupase 17 GB din 19 din C si nu stiam cu ce, ca aveam doar Windowsul pe el so programele mai mici. Am deletat si dezinstalat la greu, si tot degeaba.

DAR AM GASIT SOLUTIA sa scapi de multe fisiere inutile si nedorite pe care nici nu stii ca le ai!

Te duci si dai click dreapta pe iconita C: O sa vezi ca iti apare acolo o ferestruica cu pie-chartul de proportii plin/gol. Mai jos de pie-chart o sa fie un buton pe care scrie "disk cleanup".

odata ce ai dat click pe ala o sa-ti apara alta ferestruica, cu mai multe chestii in lista pe care poti sa le selectezi cu butoane din alea patrate. Probabil o sa fie majoritatea deja selectate, daca nu, fa-o tu.

Dup-aia dai OK si o sa inceapa sa-ti curete C: de multe fisiere de tip celor temporar, cookies s. a. m. d.

App: da delete si la ce ai in trashbin (cosu de gunoi) ca si ala e tot in C:; daca ai fisiere salvate pe desktop sau in My Documents, muta-le, ca si alea tot in C: isi au locul.

Sper ca te-am putut ajuta macar putin happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai sterge din programele pe care nu le folosesti. din cate stiu majoritatea se instalea in C...programele care nu le folosesti dezinstaleazale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In windows, daca deschizi folderul din partitia c exista un alt folder numit TEMP, unde de obicei se stocheaza fisiere care au fost rulate de-a lungul timpului.
daca problema ta este acolo, le poti sterge fara probleme.nu se va intampla nimic rau. daca nu se elibereaza memoria mai scrie-mi si poate gasim alta modalitate.Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Mersi mult mi-a fost folositor nu am facut loc mult dar a mers.
Alte solutii mai ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sa stii ca atunci cand te uiti la o poza iti ia din spatiul din C.(putin cate putin, mb cu mb) deci uita-te la cat spatiu ai si dupa deschide 4-5 poze sa vezi ca e mai mic...si poate fi mai mic si de la history-ul de la internet, deshide internetul si dai la setari, apoi history si da delete la tot history-ul (daca vrei), daca dai delete la history nu iti raman parolele de la diverse conturi (nu zic ca ti-ar sterge cineva conturile)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Descarca CCleaner si cureti foarte multi GB, de'a lungul timpului se strang.Si incearca sa mai instalezi programele in D:\ si E:\.Te va ajuta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează