|

Hey...as dori sa imi rootez telefonul, este vorba despre un Samsung galaxy grand prime.

E ok daca il rootez cu KingRoot? Dupa ce il rootez o sa mai pot naviga pe internet?(Youtube/Facebook/Google).

Spuneti-mi avantejele si dezavantajele root-ului...dau FUND

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Am un telefon cu androidul acela slab 4.4 care nu te lasa sa scrii pe card decat unde vrea el si l-am rootat de nevoie cu o apolicatie KingoRoot si a mers OK. Deci la mine se chema KingoRoot si nu KingRoot.
Dupa rootare la mine merge totul ok, cu exceptia faptului ca nu mai primeste update automat de la Samsung (oricum nu e mare pierderea din moment ce nu se mai pune problema de update-uri - cum e si firesc Samsung se ocupa de modelele mai noi de telefoane, iar cele mai vechi nu vor mai primi niciodata update).
Dupa rootare am putut folosi o aplicatie care sa permita scrierea si pe cardul SD cum era normal sa fie.

Trebuie cautate pe net rezultatele rootarii unui anumit tip de telefon cu un anumit program ca sa nu patesti ce au patit si altii. Uneori dupa rootare e posibil sa fie alterate unele parti ale softului si sa nu mearga unele componente: camera, senzori, sunet, telefon, ecran, sau sa nu mai mearga deloc.

| explică (pentru LinxCont):

Am Android 5.1.1

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista mai multe modele de Grand Prime, vezi http://forum.xda-developers.com/grand-prime

Atentie ca poti sa-l strici definitiv!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Dezavantajele sunt suficient de mari si riscante, de la a nu mai porni/boota room-ul, la a nu se conecta la wi-fi, a nu se activa datele mobile si de a nu functiona suficient de bine. Avantajele sunt slabe.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Root e bine sa se faca numai daca suntem siguri ca nu ne va parea rau dupa ce l-am facut, daca avem nevoie foarte mare de un soft care nu merge fara root, sau daca stim sa refacem softul original in cazul ca ceva nu iese bine. Cine are multe telefoane si nu regreta daca a stricat unul, la fel poate sa incerce sa faca root. La fel root poate face bine cineva care a mai facut pe acelasi model de telefon si e sigur ca nu da gres.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează