|

Hey my niggaz. so. well. PS3ul meu are YLOD. de 2 luni. si inca merge. Ce dracului se intampla? Imi explica si mie cineva? Am citit un trilion de threaduri in engleza, am postat unul pe PS nation, ete pla. Nu vreau sa ofensez pe cineva, nu stiu daca englezii nu mi-au dat raspunsuri bune la ce sa ma astept de la romani in legatura cu o consola scoasa in 2006 si totusi: Deci am ylod de la inceputul lui iulie. Deschid consola, se aprinde 2 secunde, face bip bip bip, face o milisecunda o lumina galbena se inchide si flashuieste rosu. O scot din priza, o bag la loc si Abracadabra, functioneaza fara probleme. Well, acum cateva sapt. a mers fara ylod timp de cateva zile la rand. uneori merge cateva zile, uneori numai o zi ( ma joc de mai multe pe zi, ii dau pauze uneori consolei sau daca ma plictisesc). Imi spune si mie cineva care se pricepe ce pana mea de corb are? Ruleaza jocuri bine, n-are lag, la atingere E RACOROASA, nu e fierbinte ( nu stiu cum dracu reuseste sa se raceasca asa bine la viteza a 2-a a ventilatorului vara) si totusi a facut ylod. Recunosc ca nu sunt usa de biserica, consola e un slim destul de vechi, are 5+ ani si a fost lucrata la viata ei, ma intreb de ce inca merge foarte bine, nu se supraincalzeste incarca jocuri rapid, nu da freeze, nu se inchide singura si face asemenea chestie. Nu pot intelege. Imi explica si mie cineva cum dracului e posibil sa faca ylod si sa functioneze de 2 FECKING LUNI? Am avut odata pana de curent pentru 2 sec., s-a aprins televizorul si PS3ul RIP, nu se mai deschidea. M-am pisat pe mine si ma pregateam de 'inmormantare'. Fast forward cateva zile mai tarziu, ca prin minune s-a reparat singura consola. Credeti c-o sa mai functioneze? Mi-a fost loiala ca un caine, si daca doamne fereste intr-o zi ma lasa in mijlocul unui match online ( yeah, rip) stiu ca-i pot da reflow si sa mai castig ceva timp de joaca si backup... Sper ca nu o sa fie cazul. Stie cineva diagnosticul? PSU, din moment ce a mai avut probleme cu psuul la pana de curent si daca o bag in priza din nou merge? Sau s-au desprins cacaturile alea 'Fara plumb' de placa de baza (problema clasica) sau o fi hardul? Vreun diagnostic? Sunt confuz as feck.( nu pot posta pul.a, fuc.k numai pe dragoste si se.x, logica TPU)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ylodul inseamna o problema critica a sistemului intern, fie el soft sau hardware. La mine am pus un cablu sa incarc mansa, si era cam sfasiat. + si - au facut scurt si a intrat in ylod. l.am restartat si nu am mai avut probleme.
la tine pot fi N plobleme. si o lipitura care s-a uscat si s-a desprins putin poate fi ylod. hardul cu baduri, psu-ul sa nu dea destui amperi sau tensiunea potrivita. sunt n posibilitati. eu zic sa scapi de el. sa treci pe ps4 sau xbox one sau 360. modele noi. nu au probleme cu rrod sau ylod.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru al3ks):

Am 15 ani boss si oricat mi-as salva banii de buzunar tot n-o sa am destul sa-mi cumpar current gen. Sincer, inclin spre PSU din moment ce in locatia mea sunt fluctuatii de curent si s-a mai intamplat odata, cum am mai spus. Nu cred ca e solderul, daca ala se desprindea era rip de mult consola, daca era hardul banuiec ca iarasi, nu se aprindea. Asa a patit si PCul meu, s-a corupt ceva in hard si trebuie' schimbat tot acum.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează