|

Hey TPU ce parere aveti despre PC-ul meu?Processor Pentium(R) Dual-Core CPU E5500 @ 2. 80GHzVideo Card Intel(R) G41 Express ChipsetRAM 2.0 GBCare din aceste componente ar trebui upgradate pentru a rula mai bine jocurile, si de ce?P.S:Am pus aceasta intrebare deoarece nu ma pricep in componente.MULTUMESC.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Realitatea e ca pentru a schimba procesorul va trebui sa schimbi tot: seria "i" nu va merge pe placa ta de baza, apoi pentru jocuri placa G41 nu intra in discutie deci va trebui ceva dedicat, macar 1Gb DDR5 ca sa poti juca jocuri de baza, nicidecum noi. Pentru cele noi porneste de la GTX 1060.
Practic iti trebuie o platforma noua, ceva de genul: procesor i5, 8Gb de RAM, o placa video decenta (vezi mai sus) si o sursa de vreo 600W.
Poti sa te gandesti si la variante SH.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut.
Componentele calculatorului tău sunt cam vechi. Procesorul dual-core nu e prea bun, frecvență de 2. 80GHz, slăbuț. Placa video nu ne-ai spus ce mărime are, dar nu cred că depășește 1GB, care este și ea de altfel destul de slabă. Iar 2GB de RAM sunt acceptabili. Mai trebuie înbunătățit. Schimbă procesorul cu un i3 măcar, placa video cu o nVidia 560 sau 760 și mai adaugă o plăcuță de RAM de 2GB sau chiar 8 dacă suportă placa de bază. RAM-ul pe care-l ai cred că e DDR2, ai avea nevoie de DDR3.
Poți juca jocuri cu cerințe mici. Metin, CS 1.6 sau altele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EuDOarSieu):

Placa vide are 814 mb Mersi pentru raspunshappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu-ți recomand să-ți fac calculatorul pe bucăți deoarece nu te pricepi. Încearcă să cumperi ceva deja făcut, i3-i5 procesor, placă nVidia GTX 560-760, 8GB RAM. Dacă vrei componente mai scumpe poți urca la i7, GTX 1050ti și 16GB RAM.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru EuDOarSieu):

Deci m-am hotarat imi iau un pc special pentru jocuri de pe PCGARAGE.Dau un ban dar macar stiu ca merita, si o sa ma tina
ani la rand happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează