| Sorin_Constantin_2000 a întrebat:

Hey TPU Intel Celeron 1000m suporta DirectX12?
Si daca da merita sa fac upgrade la Windows 10?
Intel Celeron 1000m
4GB ram
Procesorul are 64Vram

7 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Windows 10 poti sa instalezi devreme ce respecti in principiul system requirements pentru W10.

Nu stiu daca chiar poti sa te bucuri de dx12, dar nu ar trebui sa simti diferente notabile.

| cristimihailov a răspuns:

@Dante30... ma tem ca nu prea esti in spiritul craciunului... Banuiesc ca te pricepi... asta nu inseamna ca ai si dreptate

| Dante30 a răspuns (pentru cristimihailov):

Cristi, Nu ca as vrea sa par negativist sau ceva dar craciunul e doar o alta zi, bei si mananci mai mult diferente poate ici si colo, Craciun Fericit/An nou fericit.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da Merita Windows 10 Este De 100 De Ori Mai Bun Ca Windows 7 Si 8 Nu Forteaza Memoria Ram Si Este Rapid Link:https://www.microsoft.com/ro-ro/software-download/windows10 Alege Versiunea 64 Bit Si Limba Romana Si Versiunea Pro Si Alege Sa Creze Fisierul Iso Si Daca Ai Daemon Tool Apasa Click Pe Iso Si Se Face Upgrade La Windows Exemplu Windows 7 Sau 8 La 10

| Dante30 a răspuns:

Salut, prietene fara suparare dar esti habarnist, nu are nici un rost sa faci upgrade la windows 10, ce ai tu acolo e un laptop categoria netbook, si e slabut, nu e facut pentru gaming, Ramai la windows 8-7, ca jocuri pe tehnologia directx12 nu sunt nici 3 bine aparute, Vorbim de asta in 4-5 ani cand or mai aparea tu stai potol acolo la windows 8-ul tau.
@Steler vezi ca il incurci prietene cu argumentul tau, mai ales felul de a explica, el e doar un entry user nu gamer si nici user experimentat.

| Sorin_Constantin_2000 explică (pentru Dante30):

Netbook,Netbook dar am instalat Grand Theft Auto IV si imi merge bine cu setarile de la grafica la minim si cele de distanta la medium fara lag happy... evident dupa ce am instalat Advanced System Care Pro si am dat tot la minim in pc...dar a mers.

| Dante30 a răspuns (pentru Sorin_Constantin_2000):

Prietene, cu tot respectul cuvenit mai ales ca e craciun, esti habarnist, iar advanced system care=0 e un software facut de dragul de a fi, si nu e termen de comparatie gta iv si mai ales pe setari minime, ramai la windowsul curent ca te complici degeaba, Daca vrei gaming ramai la unitatea ta si joaca-te pe ea eventual de dispui de buget ia-ti un laptop corespunzator de gaming. Sarbatori fericite.