|

Hey TPU, stiti cumva un site de genu app reward. Am nevoie de niste bani sa cumpar in jocuri si mama nu ma lasa sa bag si m-am gandit sa incerc un site.Deja am pe telefon whaff si cred ca ii un inceput dar vreau ceva pe PC. Multumesc! funda cu cea mai mare placere!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ia steam si cumpara un paysafe de 50 lei ca sa ai cont premium si sa poti vinde iteme. Ca sa ai cont premium trebuie sa cumperi un joc de pe steam store minim 5 euro. Eu iti recomand sa iei cs go, dar iti trebuie un paysafe de 100 lei pentru el sau de 75 deoarece paysafe cere 2% din costul jocului. Dupa care poti vinde iteme de pe cs go si banii tii baga in steam wallet cu care cumperi jocuri. Poti incerca si dota 2 si tf2, dar pe tf2 ai nevoie de cont tf2 premium.

| explică (pentru Vofuse):

Fac chestia asta, numa ca am castigat cs go si nu pot vinde iteme, dar daca bag 5 euro cu un cod pot sa cumpar din market sau trebuie neaparat prima data un joc?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa cumperi un joc online direct de pe steam store de minim 5 euro. Poti cu cardul, cu portofelul steam care cred ca al tau e gol si cu paysafe. Dupa o sa ai in 30 zile dupa achizitia jocului cont premium si o sa poti vinde iteme in steam market. Eu am vandut un trading card cu 10 centi si o sa-mi iau in item in tf2.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sau poți face bani pe whaff reward, scrii codul CA12172 si primești 0, 50 sau poți sa faci bani prin jocuri

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează