|

Hi! Am o foarte mare problema cu Nero 7. Am instalat acest program pe calculator cu windows 7 iar dupa ce am inregistrat niste lucruri pe un DVD, cand doresc sa mai inregistrez ceva a doua oara pe acelasi DVD imi da eroare! Ce pot face? Funda!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:Diferentele dintre DVD-R, DVD+R, DVD+RW si DVD-RW

Sa incepem cu prima si cea mai evidenta : unele au litera R iar altele RW. R vine de la citit, iar RW de la scriere. Diferenta principala dintre DVD-R and DVD-RW, sau DVD+R si DVD+RW este ca formatul discurilor R poate fi scris decat o data, iar continutul nu mai poate fi sters, in timp ce discurile RW sunt realizate pentru a fi scrise si sterse de mai multe ori.Discurile R sunt perfecte daca sunt utilizate pentru o singura scriere, cum ar fi cazul in care acordam unele fisiere unui prieten sau facem transfer intre doua calculatoare. Rw au capacitatea de a fi folosite de mai multe ori, ceea ce este potrivit pentru backup-ul sistemelor, etc. In privinta pretului, RW sunt mai scumpe decat R si trebuie sa decideti daca discul cumparat va face banii.

Acum, vom descoperii diferenta dintre DVD-R si DVD+R. Asa cum v-am descris mai sus, DVD-R & DVD-RW sunt discuri de sora, diferenta este ca pe unul puteti scrie o singura data, in timp ce pe cealalt de mai multe ori. Acelasi lucru este valabil si pentru DVD + R si DVD + RW.

Deci, intrebarea este, ce este diferenta dintre plus si minus? Pentru a intelege acest lucru, trebuie sa facem o calatorie inapoi in timp. Cand DVD-urile au fost in curs de dezvoltare, nu a existat nicio industrie standard. Mai multe companii au concurat pentru a dezvolta ceea ce ei ar fi sperat sa fie forma dominanta a viitorului.

Diferentele dintre cele doua pot fi usor rezumate cu urmatorul text:

* DVD-R/RW standard a fost dezvoltat de Pioneer si este folosit în principal de Apple si de Pioneer. Aceste discuri "minus" pot fi scrise intr-un singur strat pe discurile de suprafata. In plus, acest format este sustinut de DVD Forum, dar nu este in nici un fel un standard industrial. Discurile DVD-R/RW sunt mai ieftine decat cele de format "plus".

* DVD + R / RW formatul este acceptat de Philips, Dell, Sony, HP, si Mcft.Aceste discuri pot fi...2005 - 2101 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Din cate stiu eu pe windows 7 nici nu iti trebuie nero pentru ca acest windows are el un program incorporat care poti face cd, dvd. Inta la muzica sau la ce vrei u sa introduci pe dvd si in partea de sus a pagini scrie" BURN" apasa pe el introdu dvd si apoi in pagina ce se deschide intoduci continutul care.l doresti

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează