|

Hi, cand cineva ma sterge din lista whatsupp, imi apare ultima sa poza, au poza sa dispare? multumesc,

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de cum a setat persoana respectivă, dar da. De regulă, când cineva te șterge, nu mai poți să vezi poza și când a fost ultima dată activ.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru metehne):

Ma interesa exact daca ramae ultima poza sau se gace gri campul de poza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Nu, asta încerc să spun. Dacă cineva te șterge, nu îi mai vezi poza de profil.
Dacă încă îi vezi ultima poză, înseamnă că încă te are în contacte.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru metehne):

Multumesc pentru informare. Poate cumva sa o blocheze in vreun fel, si sa o vad mereu pe aceeasi? Pt ca inainte le schimba zilnic, si de 2 luni e aceeasi... blocata nu sunt

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Sonia822):

Nu, poate doar nu a mai schimbat-o. Blocată nu ești! happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează