|

Ieri se tot bloca Pc-ul de la RAM. De nervi am scos-o (PLACA DE BAZA)am turnat solutie gen after shave(apa de colonie dupa ce te bierberesti) si am spalat-o usor cu o perie de dinti.Am lasat-o sa se usuce si cand am pus-o nu pornea INTRA CURENT IN EA (TASTATURA SE APRINDE) Dar nu porneste nimic nici un cooler.Am tinut-o toata noaptea pe calorifer si azi dimineata cand am montato a mers (mergea foarte BINE)

M-am jucat 3 ore la el toate bune pana l-am stins. Dupa juma de ora cand sa-l aprind tot asa (Tastatura si mausu sunt aprinse dar unitatea nu vrea sa porneasca)

DE CE? Acum am pus-o iar pe calorifer si sper sa isi revina.Am incercat cu alta sursa la fel, cu alt procesor la fel, placa de baza la fel. Ce are crying O mai las 2 ore la cald poate isi revine.2)))))))Mai am o placa vreau sa o pun pe aia dar nu vrea

Adica in asta intra curent dar ventilatoru de la procesor se misca incet cam 500 rpm si nu booteaza deloc. Deci porneste collerele dar nu boteaza.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai are mama copii isteti asa ca tine?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru K0sti):

laughing off i-am dat de cap man. Are un scurt pe la pinii de la Power Pw(pe acolo) si o blocheaza sursa.Si cand porneste merge dar daca o scot din priza iar nu mai merge. De ce are scurt? happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează