anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi da o eroare in FIFA 12 mai nou E0001, nu imi intra in joc, pana acum a mers jocul, deodata nu mai merge, ca placa grafica am HD6850, deci nu cred sa fie ea de vina.Solutii?

11 răspunsuri:
| streethunter a răspuns:

Si mie imi face la fell. daca ai putea sa ma ajutii...si mie imi mergea pana acum dar dupa ce am inst windows nu mai mere...

| aacristi a răspuns:

Imi apare si mie eroarea asta si deci cum e rezolv?

| aacristi a răspuns:

Si eu am avut problema asta. Uitati va pe you tube! Asa am facut si am reusit sa rezolv!

| adyboss98 a răspuns:

Ori o fi placa grafica de vina ori aipropleme cu calculatoru ori (scuze da atat pot zice ca nu stiu mai multe despre FIFA 12)

| MDE94 a răspuns (pentru adyboss98):

Am rezolvat problema, era legat de rezolutie, mersi oricum

| safary a răspuns (pentru MDE94):

Salut da cum ai rezolvat ca eu tot am aceeasi problema

| NuAmBaniDeNume a răspuns (pentru MDE94):

Sall! Am si eu aceeasi problema dar cu fifa 2013! ce rezolutie ai pus ca sa functioneze din nou?

| MDE94 a răspuns (pentru NuAmBaniDeNume):

Am schimbat pe rezolutia 1440x900, vezi ca poate sa fie o problema si de hz. Incearca sa nu tii rezolutia pe 75 de hz. Daca nu posibil sa fie o problema la placa ta video. Ia ultimele drivere de pe site-ul producatorului. Numai bine!

| BeniAmin01 a răspuns:

Baieti stiu eu cum sa rezolvati problema descarcati acest fisiel http://www.mediafire.com/? m6u1x9g75o3oga6 Si Intrati acolo unde ati instalat Fifa 12 si patati in Game fisierul d3d9.dll care il gasiti in folderul 64x nu 84x daca nu incercatile pe amandoua primadata puneti din folderul 64x daca nu wa merge stergetil pe alalant si punetil pe alalant asta e tot va multumesc :D

| SweeTDreamS123 a răspuns (pentru BeniAmin01):

Multumesc AM REZOLVATO!

| Cristian_David_1999 a răspuns (pentru BeniAmin01):

Si tie iti merge greu cu d3d9...am incercat si eu si merge greu