| TamplaruAnisoara a întrebat:

In timp ce eram pe TPU mi s-a descărcat bateria. Am întrerupt conexiunea la internet, dar nu am închis contul. Eram pe TPU la categoria conversații. După nici cinci minute, m-am conectat din nou la internet si nu mai eram la categoria conversații ci la " mesajele mele ". Imediat mi s-a întrerupt conexiunea la internet macar ca era activata. A durat ceva pana când a fost" reactivata " si de data asta nu mai eram pe " mesajele mele" ci pe conversații. Daca asta e tehnologia la ce bun? Mai bine fara. Daca as vrea sa plătesc facturile de pe telefon as rămâne fara bani si cu facturile neplătite?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu degeaba i se spune smart(deștept)phone. Că este ma inteligent ca multi care detin asa ceva.

| RAY a răspuns:

Tu cum stai la sat esti pe o tehnologie veche si de asta

| NLS a răspuns:

Ca fapt divers - bateria nu trebuie lasata sa se descarce de tot.
Eu o pun la incarcat cand a atins 10% (+-1).
Altii prefera sa il bage la priza cand mai au 20%.

Acum despre problema.
Cand telefonul nu mai are baterie, modulul wi-fi si cel 3G-4G se deconecteaza.
La revenirea electricitatii acestea trebuie intai sa se initializeze, nu o sa ai internet instant din clipa cand a intrat in ecranul principal al telefonului.
(toate acestea depind de calitatea si performanta modemului integrat in telefon).
Iar faza cu "mesajele mele" pare mai mult o pagina offline.
Cand (inca) nu are acces la internet, dar tu ai accesat deja browserul, se afiseaza o pagina offlne predefinita, sau o pagina accesata anterior, tot in regim offline.
Apoi pentru ca intre timp a pornit, a revenit la conversatii, care era ultima pagina accesata.

| TamplaruAnisoara explică (pentru NLS):

Nu s-a descărcat de tot bateria. M-am exprimat greșit. Era mai mult de 10℅ când l-am pus la încărcat. Iar la mesaje nu am intrat din luna martie, 25.

| JicaContra a răspuns:

Voodoo, a infectat si tehnologia voodoo ala big grin

| Spo0ky a răspuns:

De ce sa platesti facturile Online, in special pe telefon? In cazul de fata a fost de vina ca s-a descarcat bateria., si s-o mai fi afisat poate ceva din greseala etc.
Dar sa bagi oficiale card de banca -> si eu evit asa ceva, tehnologia este necesara dar trebuie folosit in functie de nevoile fiecaruia.

| TamplaruAnisoara explică (pentru Spo0ky):

Am primit de la Orange ca daca continuu sa primesc factura pe hârtie ma încasează 0, 94 euro in plus la abonament. Daca aleg sa o plătesc pe telefon nu plătesc nimic in plus la abonament. Si am fost anunțată in scris de către Orange prin posta.