| Dănutz_Daniel_1995 a întrebat:

In ultimul timp mi se deschide Windows 7 foarte greu, dupa ce imi dispare imaginea cu BIOS-ul, imi apare o liniuta ce apare si dispare, inainte acea liniuta aparea si disparea timp de 3-5 secunde, si mi se deschidea Windows-ul, acum trebuie sa astept 30-40 sec. si daca nu merge, trebuie sa-i dau CTRL + ALT + DEL sa o ia de la capat pana imi merge. Va rog. Ajutati-ma sad ( P.S : In msconfig am pus timeout la 5 sec., inainte era la 20, si ma gandeam ca asta ar putea fi problema )

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Ori bios-ul ar trebui resetat, ori hard disk-ul nu face bine contact la cablul de date, ori hard disk-ul are ceva erori, poate ar merge o reparare de instalare windows, poate o reinstalare de windows.

5 răspunsuri:
| Nelu62 a răspuns:

Glary Utilities Pro 5 (100% Discount). Mai ai 1zi si 9ore la dispozitie.
http://www.windowsdeal.com/w/glary-utilities-pro-discount-coupon/

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Scoate tot ce ai in USB mai putin tastatura si mausul.Intra in bios si la modul de boot seteaza ca bootarea sa se faca de pe HDD si salveaza configurarea. Dupa restartare, fa o defragmentare a hardului si fa o reparae de registri cu softul de aici:
http://www.glarysoft.com/registry-repair/.Apoi instaleaza CCleaner(varianta free desigur) de aici:
https://www.piriform.com/ccleaner

| Dănutz_Daniel_1995 explică (pentru anonim_4396):

Aveam deja CCleaner in PC, si in fiecare zi fac defragmentare la partitii, o sa incerc faza cu bootarea mai incolo, si acum ma pun sa instalez Registry Repair-ul recomandat de tine, il foloseam pe ala de la CCleaner pana acum, nu cred ca e bun happy

| Anonim a răspuns (pentru Dănutz_Daniel_1995):

Nu este bine sa defragmentezi zinic hardul.Il supui practic la un"stres" suplimentar si in acelasi timp la o uzura prematura obosindu-l.O data la 2 saptamani e suficient.

| Dănutz_Daniel_1995 explică (pentru anonim_4396):

Ok, multumesc de sfat happy