|

In ultimul timp pe laptop(i7 6700hq, gtx 970m, 16gb ram, windows 8.1) cateodata imi scad fps-urile in jocuri, sa zicem de la 250-300 fps in cs go la 20-30 odata la cateva secunde,dar am problema asta la fiecare joc,fie singleplayer fie multiplayer.Am incercat:-Ultimele drivere ale placii video-Am fiecare update facut la zi din windows update-Scanat de virusi, nu am niciunul-Nu am probleme cu supraincalzirea-Nu am deschise programe care sa solicite laptop-ul-Laptop-ul este setat pe high performance si setarile din nVIDIA control panel sunt tot pe performance, cu toate ca nu-i nicio diferenta intrucat placa video ducea si pe high quality fara probleme orice joc.Totusi sunt momente in care nu am problema asta si pot sa ma joc linistit.Care e problema?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai cumva aplicația Xbox live? Că dacă da asta e problema! Trebuie sa deschizi aplicația, te duci la setari și dai la Game DVR și il dezactivezi. Acest Game DVR filmează jocurile sa te ajuta sa faci screenshot dar îți scad fps-urile. Sper că te-am ajutat! O zi frumoasa!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Chief):

Nu o am fiindca aia e pe windows 10, eu am 8.1 si stiu sigur ca nu o am, stiu smecheria dar chiar si daca as fi avut-o nu ar fi trebuit sa am vreo problema, este chiar o prostie ca placa video integrata sa ruleze jocurile la un fps mai stabil decat cea dedicata(chiar daca am fps-uri mai mici)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru bogdan324):

Esti sigur ca ai cel mai recent driver? Sau daca sunt instalate corect? Daca nu este vreo setare acolo ce afecteaza fps-urile la jocuri. S-ar putea fie problema ca ai setat pe high performance. Ori ca ai prea multe programe care ruleaza in background. Sper sa gasesti problema. Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează