|

Intrebarea mea este pentru cei care se mai descurca cu HTML, JS, CSS, etc.

Exista o metoda mai simpla de a plasa elementele? Gen un program precum VisualStudio, decat tii click apasat si muti un buton din stranga in dreapta sau imagini astfel sa iti iasa htmlul cum ai dorit?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Foloseste niste programe de editat in Html si CSS. Eu nu am reusit sa fac mare lucru cu acele programe care iti face site-ul de-a gata, ci mai simplu mi-a fost sa invat sa le editez manual. Eu folosesc AlleyCode pentru Html (aici poti pune tot codul site-ului, cod html, css si js pentru previzualizare si editare) si TopStyle Lite pentru CSS (doar cod css), iar pentru meniuri CssMenuGenerator, sau unul mai universal Notepad++. Html il inveti repede, iar la css bucatile de cod le ai in editor. Codul css poate fi introdus direct in codul html, sau separat cu trimitere din codul html spre fisierele css. Coduri Java script gasesti la greu pe net, ca de exemplu un calculator, un generator de parole, sau diferite chestii unele mai interesante ca altele, pe care le integrezi separat sau in fisiere externe la fel ca si css.

| explică (pentru qest11):

Stiu ca nu prea ajuta, eu am facut deja esentialul (in 2 luni) iar acum trebuie sa arate mai bine dar asta presupune mai mult timp pierdut. Nici eu unu nu suport acele programe care iti dau siteuri gata facute, oricum multumesc de sfaturi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

In teorie nu ar trebui sa faci asta. Deoarece paginile web se afiseaza pe diferite tipuri de display-uri, desktopuri, laptopuri sau telefoane. Si ele au o rezolutie diferita. Uita-te la site-ul asta de exemplu cum se vede pe mobil sau cum se vede de pe calculator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru cristimihailov):

Cristimihailov, le pot seta sa se vada diferit pe orice dispozitive si cu un program de editat pe mine ma intereseaza sa imi usureze munca

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Incearca cu composer-ul din SeaMonkey

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează