|

Iphone 7 sau Samsung S8? La Iphone imi place camera si interfața, in plus primeste update-urile regulat, insa bateria e praf la frig mai ales. S8 sa zic ca imi place camera pe fata, videoclipurile sunt nasoale rau de tot, primeste update-uri greu, poti face ce vrei pe Android, incepe sa mearga sacadat dupa o perioada din cate am auzit și banuiesc ca bateria nu face figuri din astea. Acum, chiar nu stiu ce sa aleg. Vreau sa ma tina in principiu 2 ani. Detin un iphone 5s de 2 ani. Ca performanta, e ok, sunt multumit însă ies afara cu 82%, il scot din buzunar dupa 30 de minute si ma trezesc cu 1%.

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ambele sunt telefoane bune. insa scumpe. alege cel ce iti place.
Eu unul am inclinat intotdeauna spre Android. dar totul depinde de gustul fiecaruia.
personal daca nu te intereseaza sa le arati celor din jurul tau ca detii un iphone sau un Samsung, si te intereseaza un terminal de calitate si fluid, cel mai potent la ora actuala intre telefoanele Android e One Plus 5T. cauta pe net si in you tube opinii si teste.
eu mi-am cumparat acest terminal 8gb ram si 128 gb memorie.
pretul e mult mai bun decat a celor faimosi in telefonie. ca sa nu mai vorbim de fluiditate si functionament. face id in acest terminal e mai rapid ca in iphoneX.
bafta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat