|

La story-ul meu pe Facebook la vizualizari nos imi apare asabig grineoarece ai modificat setarile, povestea ta este ascunsa acum pentru o persoana care a vazut-o deja."

Ce inseamna asta/la ce se refera mai exact si cum ar trebui sa procedez?







Multumesc, funda!

0 Raportează Evaluează