|

La un cont de facebook, cum fac sa sterg mesajele pe care i le-am trimis cuiva, adica acele persoane sa nu mai vada ca le-am trimis mesaje indiferent daca le-au citit sau nu? FUNDA

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!
Nu le poți șterge, nici măcar în cazul în care îți ștergi contul, ele nu vor dispărea din fereastra de chat a persoanei în cauză.
Asta doar dacă nu ai acces la contul acelei persoane, și ștergi conversația dintre voi... ceea ce cred că este imposibilhee hee.
Cum spun și cei de sus, doar la tine le poți șterge, să nu le mai vezi tu, să nu îți mai apară în inbox.
Ah, nu vor dispărea nici dacă îi dai block acelei persoane.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa le stergi doar din chatul tau. Nu si cele a persoanei respective.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Contul fiecarui utilizator e privat si numai cel care il acceseaza poate sa modifice optiuni sau sa stearga postari si mesaje. Mesajele trimise de tine le poti sterge doar din contul tau. Pentru a nu mai fi vizualizate de destinatar, trebuie sa accesezi contul acestuia si sa faci modificarile pe contul sau. Dar acest lucru inseamna incalcarea vietii private, pentru care esti pedepsit de lege, daca se depune plangere impotriva ta. Nu cred ca vrei sa ajungi atat de departe, dar cred ca ai inteles ideile mele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei. Pentru a șterge un mesaj dai la chat iar după e o săgeată si dai acolo dar poți șterge doar sa nu vezi tu sau cineva care îți controlează facebook.ul dar daca vrei sa nu le vadă persoana căreia i.ai trimis mesajul nu poți funda plz

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu poti face asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează