|

La un laptop Dell Vostro 3350 cu procesor i7generația 2 are cam 6 ani pot sa-i fac un upgrade la procesor și dacă da, ce procesor? Mulțumesc

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu esti primul care pune aceasta intrebare legata de schimbarea unui procesor de Laptop si vad ca nimeni nu intelege... Deci procesorul si placa video la un laptop sunt practic lipite de placa de baza.Pentru a schimba procesorul trebuie sa schimbi si placa de baza totodata. Daca sa zicem ca vrei neaparat se poate face, dar nu gasesti de cumparat daca e laptop mai vechi decat de pe Olx sau etc. Sa zicem ca totusi ai gasit si nu stiu ce, dar acum apoare alta problema. Daca ai luat un procesor mai puternic, acesta are nevoie si de o racire mai buna, dar nu ai de unde sa iei. Deci cam asta e... Nu ai cum sa schimbi procesorul. Cel mai bine iti iei un nou laptop deoarece iesi chiar mai ieftin. Bafta!

| a răspuns (pentru IonutR1):

In afara de "procesorul si placa video la un laptop sunt practic lipite de placa de baza" http://www.youtube.com/watch?v=7pXQIG-ghz8 ai dreptate. Tu te referi la integrata, 3:02 mai sus. In rest, ai explicat foarte bine! E vorba doar de bani http://www.youtube.com/watch?v=yDy0oOGzokw lumea face asta daca tine la "rig-ul" lor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=7pXQIG-ghz8
http://www.dell.com/......-p/4679926
Te uiti in manual, sau vezi cu cpu z ce placa de baza ai, vezi ce suporta, vezi daca gasesti modelul si procedura o ai mai sus.
De putut se poate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează