| immaBeast a întrebat:

Laptopul meu este ca o femeie, greu de inteles. laughing)) ( haha, ce ironic sunt eu... )
Deci, in urma cu ceva timp au inceput sa apara ceva probleme la el, am zis sa-i reinstalez windows-ul.
Bun, am bagat cd-ul, bla, bla, bla...si mi-a dat eroare, nu mai stiu la cat la % mi-a dat eroarea, se incarca acolo si dintr-o data mi-a dat eroare.
Acum cand il deschid nu mai ajunge pana la desktop, se aprinde si imi apare o eroare, si anume : Windows failed to start, mai jos scrie sa bag un cd cu windows si sa-l instalez.
Buunn, am incercat eu ce am mai incercat si pana la urma s-a gandit el sa-mi mai faca o problema, acum bag cd-ul cu windows ( 7, 32 bit ), parcurg pasii care trebuie...si acum nu-mi mai vede hdd-ul!
Cand ajung acolo sa-mi apara casuta aia cu local disk c si d...nu-mi mai apar partitiile, nu mai apare nimic acolo, practic nu il mai detecteaza sistemul.
Dar, DARR! De ce in bios imi apare ca il am?
In bios il arata, arata si memoria lui, 500 gb...
Am sunat pe cineva si mi-a spus ca daca il detecteaza in bios, problema nu este de la hard, mi-a zis ca nu stie de ce nu il mai vede cand incerc sa bag windowsul.
INTREBAREA : Are cineva vreo idee / rezolvare la asa ceva? laughing
PS : L-am scapat acum ceva timp din mana, dar nu de la distanta mare, cred ca nici jumatate de metru nu a fost, nu intrebati cum am scapat un laptop din mana. rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| Razvanelrazvii a răspuns:

Cred ca ar fi bine sa il desfaci un pic sa vezi daca nu a sarit ceva de la locul lui. Sau cel mai bine, sa il duci undeva la reparatie daca nu le ai cu electronicele. Daca mai ai garantia, s-ar putea sa nu te coste nimic. ( s-ar putea) Garantia nu acopera daunele provocate intentionat.

1 răspuns: