| QweRty777 a întrebat:

Ma frate, am cumparat o unitate fara sistem de operare pe ea si vreau sa ii pun win, vreau sa imi booteze de pe stick dar cand apas sa il pornesc nu imi arata nimic pe ecran, nici nu face nimic daca apas tastele sa intru un bios, trebuie sa mai fac eu ceva? Fac ceva gresit?

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca nu arata nimic pe ecran, atunci probabil ai un defect sau n-ai conectat bine cablurile.
Apeleaza la un specialist cunoscator!

| Bizon95 a răspuns:

Daca nu ai nici o imagine, deloc, atunci e foarte naspa inseamna ca nu ai semnal pe monitor, iar daca esti sigur ca unitatea NU e defecta, atunci:

placa video are mai multe gauri?
daca da, incearca sa bagi mufa de monitor cat mai aproape de placa de baza
daca e alt model de mufa (tu ai vga si cel mai aproape e dvi) atunci nu prea ai ce sa faci decat sa imprumuti un dvi

de asemenea, daca unitatea e noua, tu ai monitor vga si ai si adaptor dvi, atunci s-ar putea sa nu mai mearga, doar prima versiune de dvi a fost compatibila cu vga, NU si restul care nu au mai fost analogice DELOC (vga e analogic)
iar nu ai ce sa faci decat sa schimbi monitorul cu unul dvi

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ești noob tu.

| QweRty777 explică (pentru anonim_4396):

Oi fi, zi unde gresesc

| Anonim a răspuns (pentru QweRty777):

Vezi dacă ai conectat toate firele ok MAN. Și vezi sa nu fi făcut cum am făcut eu odată, sa bagi monitorul in placa de baza in loc de GPU.

| azeze a răspuns:

Salut,cand aprinzi unitatea, nu da semnal deloc la monitor? Daca nu uita-te la tastatura ai 3 beculete, trebuie sa se aprinda atunci cand pornesti unitatea, daca nu se aprind ai o problema Hardware, bipuri se aud cand il aprinzi? Daca da in functie de cate bipuri se aud iti dai seama ce fel de problema ai, daca se aprind beculetele la tastatura si nu primesti semnal video daca ai o placa video separata scoate-o si incearca sa conectezi monitorul la placa video de pe placa de baza.