|

Memoriile TeamGroup Delta red led (nu le iau pentru led) sunt de calitate? DDR4 2400mhz sau sa cumpar niste hyper x de 2133 mhz? Sunt la acelasi pret dar nu sunt sigur cat de calitativa e firma Teamgroup delta si vreau niste memorii calitative care sa nu se strice

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da breh. Le setezi manual din BIOS. Acum smecheria e sa nu ai vreo pocnitoare de placa de baza/procesor si sa nu iti fi mers nici de-alea de 2400 de la mama lor oricum. Pina la urma poti sa iei si de 3000 mHz, conteaza mai mult voltajul si latentele sa fie setate ca lumea daca nu are placa de baza suport XMP. Eu de exemplu am DDR 1600 care ruleaza la 1333 dar merg de rup in frecventa asta. Kingston HyperX Genesis, doar ca procesor i3-2120 si placa de baza low-end, deci si daca as avea 1800 sau mai mult, tot la 1333 ar merge.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar 4 ani garantie, nu are rost sa iti bati capul. Ia frumos un HyperX cu 99 de ani. happy
De regula memoriile in conditii normale de utilizare nu se strica, dar depinde daca le forjezi sau nu, daca iti sta coolerul de procesor la 3 mm de ele si le incalzeste aiurea, detalii de-astea. Pentru ce sistem ai nevoie de memorii?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Memorile in general nu se strica decat in conditii anormale de utilizare. Daca ai o placa de baza care sa suporte acea frecventa de 2400mhz atunci iti recomand memorile teamgroup, dar in schimb daca placa ta de baza nu suporta decat 2133mhz iti recomand hyperx. Depinde de preferinta ta, nu prea conteaza brand-ul la ram, calitatea e cam aceeasi, fiindca mai toate brand-urile iau memorii de la Kingston/crucial, isi adauga "semnatura" si racirea lor si cam aia e. Deci ori hyperx ori teamgroup, calitatea e aceeasi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru xByte):

Tu ai habar cine sunt producatorii de CIPURI DE MEMORIE? Mai toate brandurile iau de la Samsung sau Hynix, eventual Micron, si dupa aia difera de cum implementeaza modulele. HyperX-ul ala cotat 2133 iti merge bine-mersi la 2400.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GabiDumitrescu):

Deci acele memorii cu 2133 merg la 2400? Sau ce vrei sa zici?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează