| LanguageMaster a întrebat:

Merită să faci extensie de garanție la televizor?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

De obicei, un produs este"calibrat" sa tina putin peste cei 2 ani de garantie.
Avand in vedere ca, reparatia televizorului te poate costa chiar si cat jumatatea unui nou (sau cumperi unul nou), parerea mea este ca merita sa faci prelungire de garantie, daca costa pana la 10% din pretul produsului.

| dannyel86 a răspuns:

Nu am platit niciodata prelungire de garantie. O fi utila, dar daca se strica tv-ul din cauza penelor/socurilor de curent, problema asta nu intra in garantie si tot trebuie sa platesti cu banii tai reparatia.

| Brizbriz a răspuns (pentru dannyel86):

Lol, de unde stiu aia ca ti s-a stricat tie TV-ul din cauza penei de curent?!?
in plus, daca, chiar ai pene de curent si ai dat 4mii de lei pe un TV, chiar te ustura sa mai dai 2-3sute pe un UPS? ca sa te protejeze de penele alea? (si DA, ala are garantie si daca e stricat de pene, pentru ca PENTRU asta e facut: intreruperile de curent)

| Frank51 a răspuns:

Doar dacă e gratis.

| Brizbriz a răspuns:

Depinde de produs (nu, numai televizor)
la unul super-scump, sau un produs foarte exotic, EVIDENT, pentru ca, in afara ca o sa te coste reparatia de o sa doara, dar mai ales or sa te usture RAU DE TOT piesele de schimb, care nu se gasesc pe toate gardurile (laptop vechi de 7 ani si sa ii schimbi cip-ul de la circuitul de incarcare, costa mai mult decat un intreg laptop la fel la mana a doua si venea in 3 luni din China)

la o chestie ieftina, evident ca NU, dupa ce se termina garantia, se strica, iei altul, tot ieftin, eu am un TV de 19" noname Orion de 10 ani si inca merge FOARTE bine, cu toate ca l-am frecat si cu PC si cu rezolutie full HD (care cica, nu suporta, dar merge)

| iVlad27 a răspuns:

Salut,Nu.
Nu ai motiv..nu mai exista tv care sa se strice din senin..sansa e prea mica sa se intample.

O zi frumoasa.

| darrio2007 a răspuns (pentru iVlad27):

Inseamna ca n-ai patit-o.

Întrebări similare