|

Mi-am cumparat un TV de la Samsung 50MU6102, seria 6, 50'', an 2017, si am o mare problema cu editarea canalelor, am vazut ca in setari, se pot exporta canalele pe USB, doar ca nu pot sa le editez pe PC, am gasit cateva programe, dar nici una nu identifica fisierul.

Am impresia ca majoritatea programelor sunt pana la seria 5 de tv-uri, cunoaste cineva un program pentru modelele 2017, sau alta modalitate de a edita lista de canale? Nu ma refer sa imi fac o lista de canale favorite, ci sa aleg care canal sa fie Nr: 1, 2, 3 etc.

Multumesc

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa deschizi acel fisier cu Notepad, poate este un fisier in mod text.
Ai grija insa, poate strici televizorul cu modificarile incorecte ale parametrilor.

Mai indicat este sa incerci sa muti canalele pe lista sau sa faci o lista favorita.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu ai reușit cum a spus Lucian, incearca asa : formatezi un stick in Fat32, export lista canale pe usb (lista va fi in format zip), apoi editare pe pc cu Chansort.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Am si eu aceeasi problema cu un Samsung 65MU6102.Am sunat la Samsung, Romania. Iata ce mi-au zis.
,, Aceasta optiune lipseste/este in gri in situatia in care la scanare ati selectat in dreptul operator "Digi". Pentru a avea activa optiunea Editare/ Stergere, va rugam sa rescanati canalele selectand in dreptul operator " Altele".

Menu -> Se difuzeaza - Reglaj Automat -> Reglaj Automat -> Start -> Semnal Cablu -> Canal - Digital & Analogic -> Operatori - Altele -> Mod de cautare - Complet.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează