| Roadburn a întrebat:

Mi-am facut abonament de Internet la Digi (Digi Net Fiberlink 500). Cand au venit cei de la Digi si mi-au setat Internetul, mi-au spus ca o sa am o viteza de 100 mb/s pana la data de 1 august. A trecut de asta si viteza tot nu s-a schimbat, tin sa mentionez ca inainte de a alege acest abonament am verificat daca specificatiile laptop-ului sunt compatibile, in special placa de retea. Ce ar trebui sa fac?

6 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Daca te mai uiti o data pe abonamentul ala o sa vezi ca zice pana la 100 mb/s. Nimeni nu-ti garanteaza 100 mb/s din simplul motiv ca atunci cand umbli pe net treci prin mai multe servere. Nu toate sunt ale celor de la RDS-RCS. Ba din contra, cele mai multe sunt straine.

| DryIce a răspuns (pentru Salontanul):

Du-te bre, exista abonament de 1 tb real dw am vazut eu (cu abonament de 8 tera). Si piratesbai au upload de cativa terabiti. Chestia e ca se imparte la 8 orice mb-bit. Si rds poate oferi abonament cu dw de mai mare de 100mb real dw+up.

| Salontanul a răspuns (pentru DryIce):

Folosirea cuvantului " bre" este incorecta in relatiile cu oamenii normali si dovedeste lipsa de buna crestere. Apoi eu nu te-am intrebat nimic! Si, in final, eu n-am vorbit de ce abonamente sunt ci de conditiile abonamentului prezent al celui de mai sus. Mai mult, vorbesti de abonament de 1 Tb (cantitate- care oricum nu este scrisa nicaieri) si noi vorbim de viteza de transfer care este cu totul altceva. Mai documenteaza-te!
Asta este cel mai puternic abonament de la DIGI http://www.rcs-rds.ro/....../fiberlink
si abia vorbesc de 1000 Mbps ceea ce inseamna aproximativ 0, 98 Gbps " negarantat".

| DryIce a răspuns:

Da 500/8 = 62, 5 mb (reali). Daca ai abonament de 500mb ai real download+upload de 62, 5 mb. Daca iti vine dw cu atata e ok.

Ca sa ai real dw de 100mb iti trebuie abonament de 800 mbiti. Si tu ai 500.

| DryIce a răspuns (pentru DryIce):

Da de ce te plangi? eu am real dw+upload de doar 3, 2 mb (25 mbiti abonament - 25/8=3.2 aprox) si imi place. oricum la ce abonament ai tu sigur platesti mult pentru net. Ai firma mare cu multe calculatoare? asa s-ar merita banda multa.

| unmioptimid a răspuns:

Suna la Rds si spune-le problema.
Cel mai probabil vor trimite pe cineva sa iti remedieze problema