| Chiriac_Alexandru_2000 a întrebat:

Mi-am instalat instalat pe laptop windown 10 pentru ca mi s-a stricat leptopl meu vechi si treabuia sa imi pun toate lucrurile de pe ala vechi pe asta nou si mergeau doar daca instalam windows si dupa ce s-a terminat instalarea mu mai merg bine tastele cu functii ( alea la care trebuie sa tii apasat fn si tasta). pe tastatura am puse astea pe tastele cu litere si spre exemplu am pe tasta "U" cand apas si pe fn cifra 4. dar dupa ce am instalat win 10 s-a inversat si acum trebuie sa apas pe fn pentru a scrie daca nu imi apare ceva de genul b4na inloc de buna sau w5ns6ws 1/ inloc de windows10. si nu pot sa inched de tot tatele fn pentru ca ele care nu sunt pe tatele cu litere merg normal. unu stie cineva cum sa repar asta.

ps nu am scris prea corect pentru ca nu p6t folosii uniele taste din cauza problemei pe care o am si e forte greu sa scrii tinand apasat tot timpul o tasta

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Incearca sa conectezi o rtastatura externe, prin careva mufa USB.

Daca laptop-ul functioneaza corect cu tastaatura externa atunci probabil e defecta tastatura din laptop.

Daca si cu tastatura externa apar aceste anomalii, atunci e posibil sa ai un virus, care iti incurca tastele...

| Impersonal a răspuns:

Si... de ce nu instalezi versiunea precedenta de Windows daca stii ca pe acea versiune nu intalneai acesta problema?
Recomand 7, versiunea care a multumit milioane de oameni, 8 si 8.1 sunt pline de bug-uri iar 10 se incarca cu update-uri nefolositoare, care mai si ingreuneaza PC-ul.

| ziftode a răspuns:

Ai o tasta numita "num lock", e o combinatie cu fn, la, laptop-urile care nu au keypad in dreapta, cand e num-lock-ul activ tastele de cifre sunt peste alea de litere in mijlocul tastaturii (si sunt notate cu aceeasi culoare ca fn-ul)