|

Mi-am instalat un router wireless (tp-link tl-wr841N) pe laptop (HP, windows 8.1) si mor de nervi. Se conecteaza, si pe telefon, si pe tableta, dar nu merge. Si imi scrie "limited connection". Am cautat problema pe net, am facut toate tutorialele posibile care ar trebui sa repare problema asta si tot limited imi scrie. Nu stiu ce sa mai fac. Ati patit asa ceva? Daca as suna la RDS ar stii sa ma ajute?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cum zice si darrio, restartezi laptopul si in timp ce se restarteaza scoti wirellesul din priza, il lasi circa 10 secunde si il bagi din nou. daca nici asa nu vrea, vezi ca wirellesul trebuie sa aiba o gaurica undeva.bagi un ac sau o scobitoare in el si tii apasat, pana vezi ca se restarteaza, adica se intrerup ledurile. In halul asta ai resetat wirellesul si cred ca va merge.Eu asa fac cand am probleme.In aceste zile din cauza schimabrilor bruste de vreme au caderi de semnal mai toate retelele.Din aceasta acauza wirelles-ul este afectat si mai trebuie resetat din cand in cand.

| explică (pentru anonim_4396):

Daca resetez wireless-ul nu trebuie sa-l instalez/configurez din nou? :/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Azazello):

Dac este wirelles cu sim, trebuie doar sa bagi parola cand cere. daca este de la cablu atunci trebuie sa configurezi. Ai manulaul de la wirelles si sunt instructiuni acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

De la router este.Mai scoate-l din priza si baga-l iar.Mai face si la mine asa. Daca tot nu vrea suna la RDS.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează