|

Mi-am schimbat calculatorul si intampin un inconvenient. Ambele calculatoare aveau un loc pentru conectat castile pe partea anterioara, dar la cel vechi odata ce le introduceai boxele se dezactivau de la sine si sunetul era trimis spre casti. La asta nou trebuie sa umblu intr-un meniu enervant de la Gigabyte(am placa de baza gigabyte) Realtek Hd Audio Manager, sa dezactivez boxele si sa activez castile, ceea ce imi ia mereu timp si nu mai e la fel de practic. Se poate face sa imi functioneze ca pe cel vechi?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Depinde de placa de baza.
In mod normal, la modul de conectare standard pe placa de baza, chipset Realtek HD, la mufa de iesire-spate (verde) se conecteaza boxele, roz la microfon etc., care trebuie sa fie recunoscute la momentul conectarii. Mufele de casca si de microfon de pe panoul frontal, sunt conectate specific de la placa de baza, iar la conectarea lor trebuie sa fie detectate automat. Pentru a fi sesizate, fiecare dispozitiv introdus trebuie sa aiba caracteristici electrice specificie (in cazul castilor: impedanta lor).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu siguranta meniul ala enervant are si o optiune ca sa se activeze castile singurele cand le bagi in front panel. Sapa prin el, ca nu stiu exact, nu am mai folosit audio integrat de niste ani buni...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează