|

Mi ati putea recomanda un smart watch bun pana in 800 de lei de care stiti ca functioneaza ok, nu chinezarii de pe net. Ma intereseaza sa fie compatibil Android, sa aiba senzor giroscopic si rezolutie 400/400 pixeli.

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu știu dacă realizezi că nu mai există nimic în ziua de azi să nu fie Made în China.
Intră intr-un magazin de tell sau gadgeturi din orașul tău și să vezi că numai Made în China găsești până și un iphone care îți vine acasă luat de pe eMAG scrie Made în China și bateria la fel. O fi și Made în Corea Samsung etc.
Dar Chinezi cumpără tot, imită tot asta este puterea lor.
Așa că nimeni nu-ți poate garanta decât să te duci tu în magazin și să vezi despre ce este vorba să primești informații de la băieții de acolo.
Eu nu pot să-ți spun că cutare este bun sau funcționează mai bine și nici altul de pe TPU mergi în magazin și vezi cu ochii tăi că așa dacă întrebi nu rezolvi nimic.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Xirus):

M-am exprimat gresit, prin chinezarii m-am referit la produse de calitate proasta, din China sti uca vin aproape toate electronicele, dar unele sunt de calitate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru alex495):

Pot fi și de proastă calitate dar ști cum sunt chinezii vrei un tel de 300 de lei atunci să te aștepți la gâjâieli din partea lui, material prost etc dar dacă ai grijă de tell te duce și acela mult timp mai schimbi difuzorul, mai o baterie șmd
Iar dacă vrei unul mai scump chinezu bagă piese mai bune în el de calitate superioară în funcție de brand sau alte criterii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează