|

Mi m facut cont de paypal si nu pot sa adaug cardul, am visa electron de la banca transilvania, trebuie sa am ceva bani pe card sau cum? nu este acceptat de la banca transilvania? funda

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Bineinteles ca ai nevoie de ceva bani in cont, pentru ca Paypalul iti verifica contul bancar, retragandu-ti $2 azi si in 2 zile ti-i da inapoi, doar sa vada ca ai un cont bancar al tau. Ei la retragerea banilor iti vor da un cod de 4 cifre, care apare in statamentul bancar la retragerea respectiva, cod pe care tu trebuie sa-l copii si sa-l introduci in paypal, confirmand identitatea contului.
Daca contul de Paypal este facut pe alt nume decat cel real, este normal ca paypalul sa nu-ti accepte cardul. In paypal trebuie sa-ti pui datele tale reale si corecte, iar contul bancar sa fie pe acelasi nume.
La datele bancare, se pun impreuna codul iban si contul numeric.
Daca nu le introduci corect, paypalul nu ti-l accepta.
Banca Transilvania nu are nimic de aface cu plata prin paypal. Tu sigur nu ai completat corect datele sau numele contului din paypal nu este acelasi cu numele contului bancar.

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Nikolassss):

Si atunci, cum poate Paypalul sa-ti verifice contul?
Fa o depunere de minim $2 ca Paypalul sa-i retraga si sa-ti trimita coduld e verificare. Ti-i va da inapoi, imediat cum tu pui acel cod in contul de pyapal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Nikolassss):

Plata cu paypal se poate efectua doar DUPA ce contul iti este verificat si paypal te felicita ca este gata, si poate fii folosit.
Se pot face plati dupa card, fara sa folosesti o platforma Paypal, doar inserand numarul de credit card, acolo unde sunt si alte optiuni de plata, daca magazinul acela are si alte optiuni.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nikolassss):

Daca te pune sa iti introduci datele de la card cu siguranta nu ai selectat ca metoda de plata paypal.In momentul in care selectezi ca metoda de plata paypal se va deschide o pagina noua in care te vei loga cu username-ul si parola de la paypal.In niciun caz nu este nevoie sa introduci datele cardului daca ai selectat ca metoda de plata paypal.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai nou paypal foloseste o noua metoda de a verifica card-urile.Si anume : iti trimit pe card 2 sume iar tu trebuie sa vezi exact ce sume iti pun ei pe card si sa le introduci la ei.
Cardul de la banca transilvania este ok pentru paypal ..deci cu siguranta nu ai completat tu ceva corect.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează