|

Neața happy

Trebuie să fac un proiect PowerPoint și nu știu cum. Am Windows 10 (daca contează). Exista PowerPoint online? Sau trebuie să-mi descarc ceva? Și cum să-l trimit pe mail? Plasa help am căutat tutoriale, dar nu prea înțeles. Daca poate să-mi explice cineva detaliat are funda.

8 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Eu ma pot gandi acum la cel putin 3 variante "curate":

1) folosesti PowerPoint online (ai intuit corect, exista). Este gratuit dar necesita logarea cu un cont Microsoft (il creezi gratuit). Documentele se salveza in OneDrive, trebuie sa le faci download daca vrei sa le aduci pe PC dar iti recomand sa le lasi in OneDrive si la scoala sa le deschizi tot din PowerPoint online din OneDrive pentru a evita incompatibilitati cu versiunea de PowerPoint instalata acolo. Aici ai link pentru toate programele Office online (tu vei folosi PowerPoint):

http://products.office.com/......ice-online

2) iti descarci Office Evaluation pentru instalare pe PC. Cere si acesta cont Microsoft si in plus e doar trial (expira in 30 zile) asa ca nu mi-as bate capul cu el.

http://www.microsoft.com/en-GB/evalcenter/evaluate-office-365-proplus

3) folosesti o suita Office non-Microsoft (da, exista). Aici s-ar putea sa apara probleme de compatibilitate la afisarea documentelor (sa nu arate chiar la fel pe versiunea de la scoala fata de programul cu care le creezi). Am doua sugestii, LibreOffice si WPS Office - ambele gratuite. LibreOffice este mai complex, WPS Office are o compatibilitate mai buna cu formatul de fisiere Microsoft Office. In ambele cazuri, trebuie sa salvezi prezentarea in format Microsoft Office (fisier de tip PPT sau PPTX).

http://www.libreoffice.org/download
http://www.wps.com/download

Succes!

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai exista gratuit si apache open office: https://www.openoffice.org/download/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Apeși click dreapta, și cauți la '' nou''. Este imposibil să nu ai. Dacă nu, te duci la start și scrii ce vrei să cauți, iar dacă chiar nu îl ai, îl poți descarca de pe internet. Multă baftă!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BlueMoon99):

Am incercat și să-l descarc, dar nu pot. Știi să-mi dai vreun site de unde sa descarc? Am înțeles că sunt mai multe versiuni (2003, 2010, etc) și nu știu ce versiune ar fi compatibilă cu computerul de la școală.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Nico23458):

Tu având windows 10, trebuie să îl descarci pe cel din 2010. dar dacă la școală ai windows 7, o să fie o problemă pentru că nu o să îți arate. Aici, totul tine de windows. Încearcă să faci în word, și să îi explici profesorului că nu ai avut cum, pentru că nu îți poți schimba Windows-ul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlueMoon99):

Stii ca Windows si Office sunt doua produse diferite, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BlueMoon99):

Stii ca Windows 10 a fost lansat in 2015, odata cu Office 2016, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru flixbuster):

Mă poți ajuta daca știi, te rog?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează