| ƦoyJoиЭsJR a întrebat:

Nu stiu de ce dar cand vreau sa intru pe id-ul meu dau sing in si imi scrie urmatoarele cuvinte:
We can't sing you in to Yahoo! Messenger.
There might be a problem with your Internet connection.Make sure your computer is connected to the internet.Click Troubleshoot to begin a series of tests to try to diagnose the connection problem.
>>Troubleshoot Cancel
Stiti de ce?

Răspuns Câştigător
| Aero a răspuns:

Anonimule, cum naiba iti da ma tie fundita? laughing Unde se stocheaza, ca o primesti?

nemesiss, uneori Yahoo! Messenger, de bun ce e, se seteaza pe Dial-Up la conexiune, vezi meniul Messenger-->Preferences-->Connection. Seteaza pe Broadband(cei mai multi asa avem) sau LAN, dar de obicei Broadband...

3 răspunsuri:
| ƦoyJoиЭsJR explică:

big grinRaspunsul lui "Aero"si"antonemarian"sunt foarte bune in unele cazuri. Dar la mine problema a fost cu virusii, am avut un virus care nu ma lasa sa intru in yahoo messenger.Antivirusu' era din 2008 dar virusul era din 2009, dadeam scanare dar ce credeati virusi:0000.Hmm dupa aceea am instalat de pe net antivirusul norton 2010 si mila gasit si l-am scos, recomand sa incercati antivirusu pentru cei care nu le merge yahoo. (se downloadeaza de pe net)

| antonemarian a răspuns:

Daca ai folosit proxy la IE atunci Opreste Proxy`ul din IE>Tools>Internet Options> Connections> LAN Setting> si debifeaza Use a proxy.
Daca e altceva, zine ce ai facut...mai multe

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Da, si mie mi s-a intamplat.inseamna ca conexiunea la internet nu e buna(Adica nu iti merge netu)incearca sa il restartezi sau sa faci ceva cu conexiunea. fundita?:*