|

O să explic mai băbeşte. Nu le am cu photoshop-ul. Vreau să îmi personalizez un tricou aici: http://www.tricouri-personalizate.eu/personalizare/trico u.html. Vreau să fie complet alb şi să aibă logo-ul ăsta: http://img294.imageshack.us/img294/6249/56131065.jpg. În fine. Care este problema mea: Dacă adaug imaginea, nu o sa fie DOAR logo-ul, ci un dreptunghi alb cu logo-ul. Eu nu vreau să apară şi dreptunghiul ăla. Am selectat logo-ul în photoshop, dar unde şi cum pot să îi dau copy şi paste, sau ce trebuie să fac, ca să apară undeva doar el singur, fără background alb? Dacă nu întelegeti ce vreau să zic, pe site-ul cu tricourile, dati la "adaugă clipart", "încarcă poză", categoria Set 1. Vreau de exemplu să apară cum apare smile-ul ăla galben, nu cum apare steagul alb negru (cu background alb). Scuzati-mi stupiditatea :)).

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Deschizi ambele imagini in photoshop, apoi cu click n drag muti logoul pe tricou, apoi din dreapta sub layers si in stanga la opacity scrie "normal" eh la aia, iale pe rand si vezi ca una face sa dispare dreptunghiul de alb si ramane doar logoul imprimat frumos pe tricous (cred ca overlay/multiply sau screen) daca nu merge cu aia, ai acolo in stanga : background tool f usor cu ala poti da remove la chestia alba si ramane doar logoul, daca nici asa, te chinui putin cu pen tool

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Şi cu ce mă ajută dacă pun poza tricoului in PShop?laughing Mie îmi trebuie doar logo-ul. Atât. Şi pe site-ul cu tricourile va trebui să uploadez poza logo-ului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează