|

Oameni buni. Mi s-a rupt cablul de la căștiile de la PC la îmbinătura unde vine porcăria aia de control al volumului. Ce ar trebui să fac? Să le arunc și să i-au altele. Mi se pare absurd să schimbi căștiile care încă mai merg doar deoarece cablul este dintr-un material de rahat. Și în legătură cu asta; cum pot să previn ruperea. Nu-mi ziceți abureli cu nu le mișca și chestii d-astea că de asta sunt căști ca să îți rotești capul cu ele. Am tot încercat să previn ruperea (că asta nu e prima dată; mi s-a mai întâmplat de vreo 10 ori), dar în cele din urmă; cu oricât scotch aș înveli firul, tot cedează în cele din urmă; cam într-un an sau așa ceva. Iară mi se pare o porcărie să dau câteva milioane doar că mi s-a rupt un cabli, când căștiile propriu - zise fac 90% din preț. Sugestii?

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am patit si eu asta, le am aruncat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In loc sa mai bandajezi atata castile mai bine ia-ti unele wireless sau bluetooth, alea nu au firlaughingdar sa tina firul castilor 1 an e ceva...Nu mai spune tu ca sunt castile cateva milioane poti sa le iei cu 70 de lei fara nici o problema de pe e-mag. Dar daca vrei din aste de fite ramane problema ta. Iar daca tii mortis sa ai casti cu fir poti lua din alea cu cablul invelit in material.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Xaya):

Dacă spui tu! Oricum eu m-am enervat că practic nu difuzoarele au problemă; ci un simplu cablu. Difuzoarele probabil ar lucra ani de zile până să se strice, dar din cauza cablului se ajunge la nasoale...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează