| jhon921 a întrebat:

Pana de curand foloseam un televizor vechi din acela cu tub insa acuma mi-am achizitionat un led si as avea o intrebare deoarece am o nelamurire privind receptia canalelor hd. Am dat scanare automata mi-au intrat doar canalele normal si nu inteleg de ce alti vecini care si-au luat la fel televizoare au receptionat canalele hd din prima cautare?
Am sunat la cei de la Rds si mi-au spus ca pentru receptionarea semnalui hd e nevoie de un receiver, de aceea am zis sa va intreb pe voi, cum in acelasi oras unii pot sa receptioneze canalele hd fara receiver si unii nu? Cineva imi zicea sa aleg ca tara Polonia sau Finlanda si apoi sa scanez. Stie cineva daca exista vreo rezolvare?

Răspuns Câştigător
| osaandy a răspuns:

Daca e led si smart tv este posibil sa ai si slot pentru card pe care tot de la Digi il obtii.adica televizorul are receiver-ul digital si trebuie doar cardul.asta ca sa nu mai tragi cabluri si este mai estetic nu stai cu receiver-ul langa televizor si plus de asta ....inca o telecomandawinking
O zi buna

2 răspunsuri:
| KillaNoFilla a răspuns:

Stai linistit, nu te-au mintit.Reciverul poti sa-l comanzi si de la rds.

| Piticotu_Raul_2001 a răspuns:

Pentru a putea viziona canale HD trebuie un reciver pentru ca el are un soft in el care preia canalul normal si il transforma in hd nu poti pur si simplu sa te uiti la programe hd este complicat.