|

Pareri?https://m.emag.ro/laptop-ultraportabil-lenovo-ideapad-12 0s-14iap-cu-procesor-intelr-celeronr-n3350-pana-la-2-40- ghz-14-4gb-64gb-emmc-intel-hd-graphics-microsoft-windows -10-s-denim-blue-81a5008tri/pd/DLH6X9BBM/Gasesc ceva mai bun la pretul asta?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

100% de acord cu ce a zis flixbuster,
INSA nu lua un model cu ecran de 12.5!

Cauta ceva de 14 inch, si in afara de jocuri o sa poti face cam orice cu el.
Eventual cauti si cu SSD putin mai mare, sau procesor la 2.8 (sau o generatie mai noua, desi nu e nevoie, Sandy Bridge sunt traznet, in comparatie cu acel Celeron din petarda ce ne-ai aratat-o)

Cumpara daca se poate de la firme, exista si in Romania persoane/firme care au contracte cu firme de afara si aduc o gama variata de produse. Nu ultimul bisnitar care a cumparat si el unul-doua laptopuri din Germania si acum cauta sa traga pielea de pe om.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru NLS):

Chestia cu 12.5 era pentru ca a vrut ultraportabil si ala e mic si usurel. Poate gasi fara probleme de 14 dar sunt mai mari si mai grele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parere: este o pocnitoare (noua).

Iti iei asa ceva (i5 cu SSD). Este second hand cu garantie de 1 an. Mai pui si o licenta de Windows 10 (Home sau Pro) din josul paginii si tot iesi mai ieftin decat cu pocnitoarea:

http://www.interlink.ro/......and-p23961

Nu se compara i5 arhitectura Core (chiar si gen 2) cu Celeron N arhitectura Atom. Vezi scoruri PassMark - pe single-core i5 are performanta dubla si pe multi-core performanta mai mult decat tripla.

http://cpuboss.com/cpus/Intel-N3350-vs-Intel-Core-i5-2540M

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru flixbuster):

Ar fi mai bun un AMD Dual-Core A9-9420 pana la 3.60 GHz decat celeron?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Msk2002):

Da - cam de doua ori mai bun decat Celeron N3350 - si single si multi core. Dar tot nu ajunge la nivelul lui i5-2450M - este destul de aproape in single core si cam departe in multi core.

http://www.cpubenchmark.net/......s2895vs812

Acum daca vrei sa te joci trebuie sa vezi si placile video - aici s-ar putea ca A9 sa fie per total mai bun decat i5. La single core sunt cam la fel, in jocuri multi core nu prea conteaza iar daca placa video de pe A9 e mai buna decat cea de pe i5 (si asa cred ca e) atunci merita A9.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

P.S. Daca nu stii ce e Windows 10 S de pe pocnitoare: poti instala aplicatii DOAR din Microsoft Store (in stilul consacrat de pe Android si iOS, instalare aplicatii doar din magazinul oficial - doar ca Microsoft Store este varul mai sarac al celor doua).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează