|

PC-ul imi ramane blocat la prima imagine si imi scrie asa : Memory Runs at Flex Memory Mode :

IDE Channel 0 Master : None

IDE Channel 0 Slave :

Exact asa scrie iar dupa nu face nimic, numai pot intra nici in bios scrie ca prepara intrarea dar stau degeaba. Imi mai facea asa si inainte dar intra dupa niste restarturi acum am dat vreo 100 si degeaba.Solutii?

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ai umblat la hard! are 4 perechi de pini, iar pe una sta o chestie de plastic, trebuie pus pe master, cum iti arata pe hard. tu ai pus hardu pe alt pc si ai scos chestia aia de plastic si nu ai mai pus-o la loc, am dreptate? ori ti- a scos-o persoana la care ai fost.

| explică (pentru florinflorescu):

Nu pot sa iti trimit mesaj sa iti arat poza cu hardul... Cum o poti vedea?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Heisenberg10):

HDDUL TOATE POATE FINDS DR 2 FELURI, IDE http://www.talktoanit.com/A+/aplus-website/lessons-ide-sata.html (au toate cablu de asta http://www.svideo.com/ideu-1b.html


sau SATA http://img.tomshardware.com/......ected2.jpg

Banuiesc ca ti ai dat seama de diferenta, as vrea sa scoti un capac si sa mi tu ce fel de HDD ai, sata sau ide. Incearca sa scoti firele de la hdd si de pe placa de baza dupa care sa le bagi la loc, o sa mearga sigur. Daca pc-ul tau merge aplicand metoda de mai sus si incepe sa nu ti hddul din ce in ce mai des inseamna ca trebuie schimbat dar daca e la primele erori mai duce.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TheGodfatherDumDeeDum):

HDD-ul e SATA, l-am scos si l-am bagat din nou si a mers, dupa ce l-am stins aceeasi problema, l-am rezolvat miscand firul de la el. Crezi ca trebuie schimbat firul sau hardul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Heisenberg10):

Cel mai bine ar fi sa verifici HDD-ul in pc-ul cuiva, eu am avut un hard IDE acum 1 an si tot asa, ii scoteam firele, le bagam inapoi intr-un fel si imi mergea un timp, dupa care imi facea ca si tie. Lasa- i HDD-ul unui prieten cateva ore si daca lui nu-i face figuri e de la firuri dar de obicei problema e de la hdd, mai rar se intampla sa fie o intrerupere la firuri, plus ca sunt pentru sata, la ide mai patesti dar la sat nu prea am auzit. Poti incerca acest program https://:///......disk-ului/

vezi daca iti apar bad-uri(erori) e de la hdd si vezi daca le poti repara cu programul(asta daca nu ai la cine sa pui hdd-ul)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu iti gaseste hard diskul, scoate carcasa, fa o poza la hdd si la ce fire ai la hdd daca vrei sa te ajut

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru TheGodfatherDumDeeDum):

Salut! Nu pot sa iti trimit mesaj, cum pot sa iti arat imaginea. As aprecia foarte mult gestul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează