| Speranta12 a întrebat:

Pe PC, daca stau pe Facebook, dar am chatul inchis, prietenilor din lista mea le apare ca sunt online sau nu? Stiti butonul ala de langa cereri de prietenie, pe care daca apesi vezi ce alte conturi mai ai? Eu cand apas pe butonul ala imi apare contul meu si inca un cont si la contul cu care m-am logat apare o bulinuta verde ca si cand as fi online cu chatul deschis. Dar chatul meu este inchis. Deci prietenii ce vad? Ca sunt sau ca nu sunt online daca am chatul inchis?

Răspuns Câştigător
| RoCkKiD a răspuns:

Incearca sa intrebi pe cineva daca apari on sau nu si rezolvi problema. E posibil sa fie ceva interactiune.

6 răspunsuri:
| katy a răspuns:

Ca sa nu te vada trebuie sa alegi acea optiune de la chat unde bifezi sa apari offline pentru toti prietenii

| Speranta12 explică (pentru katy):

Aia e bifata. Chatul l-am inchis pentru toti

| Speranta12 explică (pentru katy):

Aia e bifata. Chatul l-am inchis pentru toti prietenii.

| RoCkKiD a răspuns:

Daca pui chatul jos si dispare nu inseamna ca e inchis, doar ca nu iti mai apare in dreapta.

Daca vrei sa apari offline trebuie sa te duci in partea de jos a chatului unde ai rotita, sa dai click pe ea si sa selectezi "turn off active status", acolo selectezi "turn off for all active status for all cotnacts" si gata, nu o sa te vada nimeni online.

Tot de acolo poti selecta sa apari off doar anumitor useri cu varianta "turn off active status for only some contacts" si alegi pritenii pentru care vrei sa apari offline sau "turn off active status for all contact except" si selectezi dor userii pentru care vrei sa apari online.

| Speranta12 explică (pentru RoCkKiD):

Asa am facut. Am inchis chatul pentru toti. Problema e ca sus e un buton langa butonul de cereri de prietenie, unde pot sa vad ce conturi mai am pe Facebook. Cand apas butonul ala imi apare contul meu cu care m-am logat acum (apare cu bulinuta verde) si mai apare inca un cont de-al meu. Intrebarea e de ce apare contul meu cu bulinuta verde daca chatul meu e inchis?

| Speranta12 explică (pentru RoCkKiD):

Mda, cred ca doar asa o sa aflu.