| HighDM a întrebat:

Pentru ce este skype-ul? La ce foloseste?

6 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

''Skype (AFI: [skaɪpi] sau și [ˈskaɪp]) este un software gratuit, ce permite utilizatorilor să efectueze convorbiri telefonice cu video prin Internet, utilizând tehnici din familia Voice over IP (VoIP). Apelurile spre alți utilizatori Skype sunt gratuite, indiferent de orașele și țările de unde se vorbește, în vreme ce apelurile la telefoanele obișnuite analogice din rețeaua clasică (fixă) sunt de obicei contra cost. Calitatea acustică și video a convorbirii este de obicei foarte bună. Funcționalități adiționale gratuite: telefonie video, mesagerie instant, transfer de fișiere, conferințe telefonice și conferințe video. În septembrie 2011 Skype avea 929 de milioane de utilizatori.''
Sursa:http://ro.wikipedia.org/wiki/Skype
O seara buna.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

E un program ca si Mess-u' care te ajuta sa vorbesti cu altii, indiferent unde se afla acestia.

| einenebun23 a răspuns:

Skype-ul este un program de tip messenger dar care se bazeaza mai mult pe conversatii video si poti face conferinte cu mai multi prieteni si puteti vorbi intre voi.

| L0v3isTheWaY a răspuns:

Buna!
Skype-ul este un fel de Yahoo Mesenger, putin mai sofisitcat deoarece cand vorbesti la microfon se aude mult mai clar. Eu ti-l recomand.
Succes!winking

| CiprianDoarEu a răspuns:

Hey!
Skype-ul te ajuta sa comunici cu mai multe persoane o data, adica sa faci o conferinta la microfon fara intermitente sau chesti de genul. Este un fel de YahooMessenger doar ca Poti comunica mult mai bine si mai repede. Il recomand. Funda? big grin

| badboybitter a răspuns:

Skype-ul este un program prin care poti comunica mai usor cu cei dragi. Ai video, microfon. Un singur dezavantaj are. Din pacate nu poti sa lasi mesaje offline.

Întrebări similare