| AA1CK3D a întrebat:

Placa video integrata este categoric "praf" pentru jocuri mari chiar si daca procesorul si ghz sunt Ok?

6 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Depinde de procesor, joc, rezolutie. De ceva vreme astea de la AMD iti permit sa joci cu detaliile la mediu cam orice joc in full HD fara mari probleme.
@catank: Hai, lasa-o ca macane! Am jucat WoT cu integrata de pe i3-2120 prin 2012 si mergea ca uns - bine, in 1280X720 si detaliile cam pe mediu, dar totusi. De unde poti sa scoti ineptia asta ca sunt praf si pentru afisaj normal pe ecran? Da o sursa, sa vedem si noi. Nu de alta, dar eu nu am avut nici o problema cu integrata. A, daca folosesti integrata pe iesirea analogica/placa de baza nu are DVI pentru integrata, ghinion.

| PineapplePizza a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

WoT merge corect iar HD Graphics duce aproape corect orice la 1280x720. Sa vezi teroare de la 1366x768 in sus laughing (sau poate s-o fi intamplat la mine deoarece placa de baza are doar VGA si DVI pentru integrata si astea-s varza pentru Full HD, dar culorile nu ar fi trebuit sa fie alterate cand mut ferestre pe desktop)

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru PineapplePizza):

Posibil sa fi fost treaba de drivere sau ceva cu cablul/conectorul de pe placa de baza. Sa fim seriosi, oricit de praf ar fi integratele de la Intel, pentru office/filme ar trebui sa fie cam aceeasi imagine ca la o placa cu accelerator integrat. Treaba cu "ai nevoie de placa cu minim 4 MB de memorie daca vrei True Colors in 1280X1024" era prin 1996...

| Frank51 a răspuns:

Nu neaparat. La unele APU-uri sunt decente.

| PineapplePizza a răspuns:

Depinde ce jocuri si ce procesor. Intel HD si UHD Graphics sunt praf la tot ce e sub i7 pana si pentru afisaj normal pe ecran. Culori varza si putine, artefacte cand muti ferestre etc. AMD Vega duce ceva jocuri decent si se vede clar.