| Wehrmacht a întrebat:

Poate sa imi explice si mie cineva exact ce este Deep Web? Cum se poate accesa si pe ce se bazeaza criminali cand isi desfasoara activitatile de zi cu zi acolo?

4 răspunsuri:
| carhartt a răspuns:

Deep Web-ul este o parte foarte ascunsă a internetului, pe care nu multă lume poate pătrunde.
De obicei nu este vorba de criminali adevăraţi, ci cel mai des, in " internetul adânc " se găsesc grupările hackerilor, întalniri secrete ale lor... altceva ce poţi găsi acolo sunt comunităţile de pedofili, sunt multe forumuri şi site-uri cu conţinut pornografic cu minori, acolo se strâng toţi pedofilii şi îşi împart " capodoperele ".
Tot acolo sunt şi organizaţiile secrete de satanişti şi multe alte chestii. Pur şi simplu mă înspăimântă numai când mă gândesc şi în timp ce îţi povestesc ţie.
E o alta " lume ", o lume secretă a internetului.

| Wehrmacht explică (pentru carhartt):

Sunt si criminali care fac trafic cu arme, nu numai hackeri. Oricum, cand esti pe Deep Web esti mai greu de urmarit si ti se permite sa iti desfasori activitatile ilegale in liniste?

| carhartt a răspuns (pentru Wehrmacht):

Da, acum am aflat şi eu. Sunt pagini secrete unde îţi poţi angaja asasini plătiţi. Sunt site-uri la fel secrete unde există tutoriale despre cum să răpeşti copii.
Citeşte aici mai multe, deja m-a prins flama, mă apuc sa navighez!
http://ellun.es/2012/04/18/deep-web-tenebrele-internetului/

| ZxVlad a răspuns:

Deep web ...pai acolo se afla toate lucrurile nașpa pe care ti le poți tu imagina vreodata! Sute de moduri de tortura, canibalism, oameni de 20/30 ani care se *** cu copii de 3 4 anișori, asasini plătiți, droguri ...cum sa faci o bomba sa omori multi oameni ....multe chesti oribilele! Uni au rămas cu traume pe viață! Numai bolnavi la cap intra sa vadă lucruri din astea...