| ZestyDogCollar a întrebat:

Pot să trec cumva înapoi la versiunea browser a Word-ului sau sunt obligat să reiau abonamentul, doar pentru un singur document?

Obișnuiam să folosesc versiunea online a Word și, după un timp, am decis să mă abonez pentru a putea să-l folosesc pe desktop. Cu ceva timp în urmă mi-am anulat abonamentul, deoarece nu mai foloseam Word atât de des. Astăzi a trebuit să creez rapid o fișă pentru școală, așa că am încercat să deschid Word, gândindu-mă că va trebui să folosesc din nou versiunea online, pentru browser, știind că abonamentul expirase complet, dar versiunea de desktop s-a deschis în continuare, iar când am încercat să creez un document, am primit un mesaj care spunea "Abonamentul dvs. a expirat. Majoritatea funcțiilor Word vor fi dezactivate", iar toate funcțiile sunt gri și nu pot fi folosite. Nu pot nici măcar să lipesc text în el.

2 răspunsuri:
| flixbuster a răspuns:

Poti folosi Word online fara nici o grija. Poti sa schimbi si calculatorul si sistemul de operare (sa folosesti Linux) si tot poti. Doar sa ai documentul incarcat in OneDrive (si evident contul Microsoft cu care sa te autentifici pe Office online).

| OmuCuProgramarea a răspuns:

Pai de ce te-ai abonat cand Office Online e gratis? Fa-ti alt cont la buleala de outlook si continua-ti treaba de pe ala