|

Problema tigara electronica

Salut,am cumparat o tigare electronica de aproximativ o saptamana,am tras din ea,am incarcat bateria totul bun doar ca azi am incercat sa trag din ea cat am putut eu de mult(trag in piept, nu pufai ca cele normale) insa am sesizat ca trag in jur de 5 secunde dupa care incepe sa lumineze de 3 ori si se opreste adica nu imi mai da voie sa trag, ca sa trag iar din ea trebuie sa astept iar 2-3 secunde si pot trage.

Intrebarea mea este din ce cauza dupa ce trag o perioada in continuu licare si se opreste?

si eventual ce semnifica aceste pulsari?

Precizez ca baterie are...

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Am avut, si de obicei cand licarea de 3x nu mai avea baterie, sau insuficienta, ai o baterie ori care se incinge extrem de repede, si pentru a nu lua foc se opreste, si nu te mai lasa un anumit timp. Asta este singura problema, iti curge lichid din ea, ca sa pice pe jumatatea orificului la baterie, ai amperajul mai crescut la ea decat in mod normal?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Nu am nici o problema din ce ai spus tu laughing culmea...
bateria este de 2500 si rezistenta de 1, 5ohm am avut de 0, 6 si ardea dupa 2 minute de tras acum nu mai am probleme cu ea, doar ca daca trag de exemplu aproape un minut din ea in continuu licare de 3 ori si se opreste, stau 2 secunde apas pe ea si iar trag... ma gandesc sa nu cumva sa aiba o protectie pe ea, nu?
baterie are si este rece nici macar calie+ nu curge gram de lichid din ea pe nicaieri iar aperajul nu stiu. fiind de 2500 si efectuand incarcari corecte(o bag la incarcat cand ramane ea de tot fara baterie). + am lichid liqua q cu 3 nicotina 10ml sticla si am consumat-o pe toata intr-o saptamana. ma gandesc sa iau si un lichid mai gros la ea(ai impresia ca este apa asta) ca sa nu il mai manance asa de repede, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru laki99):

Daca tu vapezi mult, cat de astepti sa tina? este ca si tigara obisnuita pana la urma, daca tu bagi una dupa alta, te astepti sa mai fie ceva in pachet?laughing).
In legatura cu bateria, are protectie ori la supraincalzire, ori la apasatul repetat, si asta este pentru copii, practic ti-o stinge! Am vazut si eu faza d-asta, iti stinge pur si simplu bateria, iar dupa ce lasi cateva secunde, functioneaza din nou, este o protectie anti-copii din ce stiu eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează