|

Recent am vrut sa imi fac update driver la placa video, GEFORCE GT 730 2GB 128bit insa tot primeam o eroare in mijlocul procesului cum ca versiunea de windows nu este suportata, am cautat mult pe google sa vad care e problema, si am descoperit ca problema sunt de la drivere, eu am windows 7 ultimate 64bit, si poate am drivere de 32bit, si cred ca asta e problema pentru ca odata am vrut sa le dau update, am folosit un program (am uitat numele), si m-a pus sa le instalez manual, si probabil din neatentie am pus drivere de 32bit in loc de 64bit, acum vreau sa stiu cum fac da le depistez pentru ca nu am dat update la toate, si nici nu stiu care au fost, si cum sa le rezolv, multumesc anticipat, dau funda la cel mai rapid si bun raspuns!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand: daca sistemul functioneaza bine, nu are sens sa faci update la drivere, fiindca poti avea surpriza ca va functiona mai incet. Update este recomandat doar in cazul ca sistemul nu-ti functioneaza cu driver-ul existent, dat de firma producatoare!
Aici gasesti pachetul cu ultima versiune pentru sistemul tau (ai nevoie si de DirectX 12 pentru performanta maxima! ):
http://us.download.nvidia.com/......l-whql.exe

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

Nu am nevoie de download la driverul nVIDIA, am installerul dar faza e ca nu pot instala deoarece driverele mele cum am spus nu sunt de 64bit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Tryon):

Pai, chiar "installer-ul" tau nu functioneaza cum trebuie.
De aceea ti-am indicat ce- si de unde sa iei si sa instalezi.
Dumnezeu cu tine si cu instalatia ta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dezinstaleaza-le pe toate ( eventual din safe mode ) si instaleaza din nou

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează