| Kanpeki a întrebat:

Recent mi-am pus windows 10 la laptop si mai-nainte mi-am activat Office Word si cica am trial 30 zile. wtf. La windows 7 Word era free. Acuma trebuie sa platesc sa-mi fac documente sau care-i treaba?

7 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Treci pe Linux! Ai totul gratuit.

| Impersonal a răspuns:

Cine ti-a spus ca Ms Office pentru Win7 este gratuit?
Office pe Windows (orice versiune) vine "cadou" instalat de catre firma care iti vinde calculatorul, nu este instalat odata cu Windows-ul.
Singura solutie este sa platesti o licenta (care este incredibil de scumpa) sau folosesti un alt program sau lucrezi pe sitr-ul lor unde au Office in varianta minimalista.
Eu folosesc Apache Open Office, este gratuit, din pacate nu are language pack pentru limba romana, nu are toate functiile pe care ti le ofera Ms Office insa este un inlocuitor foarte bun si este compatibil cu formatele Ms Office, sau, din nou, poti folosi site-ul Office de la Microsoft insa este nevoie sa te loghezi cu contul Ms.

| Kanpeki explică (pentru Impersonal):

Lol. Word era gratuit. Anyway. mi-am descarcat Libre Office.

| Iunix a răspuns:

Nu-mi amintesc ca pachetul Microsoft Office să fi fost vreodată gratis.

... ai avut windows 7, aveai wordu acrivat şi ai făcut upgrade la windows 10? În probleme de genu e bine să fi mai explicit când pui o întrebare.

| Kanpeki explică (pentru Iunix):

De fapt mi-am luat laptop nou si are windows 10.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Office nu a fost nici-odata gratuit. Cumpara Office 365 cu doar ~30 lei lunar + prima luna gratis. Mai primesti si 1TB de stocare in OneDrive si alte smecherii.
Windows 10 in schimb il poti reinstala la fiecare 30 zile daca se dezactiveaza.

| Lola4782990 a răspuns:

Si eu am Windows 10 si am avut 80 sau 90 de zile. Acum dupa ce a expirat mi se inchide laptop-ul la jumatate de ora. Credeam ca e vina laptop-ului dar am aflat ca multi patesc asta. Trebuie instalat din nou cand se sfarsesc zilele. Nu stiu cat te.am ajutat.