| PsyhoChild a întrebat:

Recomandati-mi un program usor de folosit pentru a crea imagine de fundal pentru prezentari powerpoint va rog!

4 răspunsuri:
| Impersonal a răspuns:

Adica? Ce imagine de fundal? Batranul Paint poate face cerculete si patratele cate-n luna si-n stele, ca esti tare reticent sa ne spui si ce iamegine vrei sa faci, eu nu pot recomanda alt program "usor de folosit". Crema cremelor ar fi Photoshop, insa nu garantez ca perceptia mea asupra usurintei cu care folosesti programul este aceeasi.
Imo, degeaba te mai si gandesti la imaginea de fundal, cauta un template sau, daca nu, foloseste un gradient din Powerpoint direct si-ai scapat de stres.

| NLS a răspuns:

Https://inkscape.org/

Grafica vectoriala, gratuit.
Ca si dificultate de invatare, face parte dintre programele usor de invatat, insa la inceput tot trebuie sa urmaresti niste tutoriale pe YouTube.


Daca vrei grafica bitmap: GIMP, tot gratuit si el.

https://www.gimp.org/

E tot Photoshop, insa gratuit.

Poti sa si combini cele doua programe, iese rezultat mai interesant daca creezi de exemplu gradientul in GIMP, si obiecte vectoriale in Inkscape.
Fisierul pentru export va fi bineinteles in format PNG (daca il doresti ca background principal, e mai bine sa setezi fara transparenta).

| MValentin a răspuns:

Depinde la ce așteptări ai...
Dacă ai timp vreo 30 de minute sa inveti Photoshop CC, te asigur ca vei putea face multe imagini simple sau mai fancy pentru referate.
De exemplu daca vreau sa elimini fundalul alb dintr o imagine nu cam o sa găsești nicio aplicație sa faca asta conform. Daca vrei imi dai mesaj privat si te învăț cum sa il folosești