|

Recomandati-mi un xbox 360 pe care sa mearga GTA V tin sa mentionez ca e prima mea consola BUGET 1000 lei! O intrebare merge xbox-ul si pe televizor din ala crt? ca sa stiu sa nu dau bani pe el degeaba mai bine astept pana strang bani si de plasma

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Http://totallasttutorial.weebly.com/console
Vezi daca esti sigur pe xbox 360.
2. ORice consola, ca de asta e consola, iti ruleaza gta 5-ul. Adica orice xbox 360, nu conteaza din ce an e, o sa ruleze jocul, si la fel de bine sau de rau intre ele. Asta e avantajul la console, ca toate sunt la fel de performante intre ani.
2. Doar varianta slim/fat de la xbox merge pe tv crt. Noul xbox 360 eslim nu mai merge pe tv cu crt. Dar ps3 superslim merge.

| a răspuns (pentru sltlp):

Ba atat de tare poti sa minti sa imi bag dick-u de nu! Eu am xbox 360 an fabricare 2015 si il folosesc pe un TV crt de 1 an cu adaptor scart.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonim_4396):

Domnu gigel prune, tu ai un xbox slim, care avea scart. Xbox 360 E slim nu mai are iesire analogica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

GTA 5 Îți merge pe orice Xbox 360 ce are destul spațiu de instalare pentru joc (cam 16 GB). Chiar dacă îți iei o consolă de 4GB, poți să iti cumperi și un stick de memorie de 16GB pe care să se instaleze jocul. Și, da, o să îți meargă și pe televizor cu ecran CRT atât timp cât are conexiune audio/video RCA sau SCART.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru MateiSebastian):

Auzi mai am o intrebare xbox-ul 360 slim e mai bun?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru wolfyy8):

Toate consolele Xbox 360 sunt aproape identice, varianta slim se diferențiază prin dimensiunile ceva mai reduse și, cred eu o răcire mai bună, dacă o să deschizi consola o să vezi de ce. Pe CRT nu îți va merge noua varianta Eslim. Deci Xbox 360 Slim nu e mai bun cu nimic decat celelalte

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează