|

Sall TPU.Ce parere aveti de acest pc:http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/gamin g-black-stormtrooper-Intel-i5-4460-8gb-ddr3-1tb-hdd-gtx- 950-oc-windforce-2x-2gb-wi-fi/Ce performante voi avea si ce upgraiduri voi putea face pe viitor si cam cat ma va tine unitatea?

Daca aveti o optiune mai buna puteti sa-mi faceti si pe componente un whilst.

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Se poate mult mai bine in banutii aia. Daca spui ca il folosesti numai in activitati de gaming, eu m-am gandit asa : http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1594387/
AM ales sa fac acea configuratie pe AMD deoarece iti ofera o performanta mult mai ok. AI un r9 380x, gpu cu mult peste gtx 950, si un procesor foarte ok ce va rula orice joc in urmatorii 3 ani lejer alaturi de acel gpu @1080p.
Optional am pus si acel cooler aftermarker de aici si pretul ceva mai maricel deoarece coolerele stock dupa amd sunt cam galagioase si nu se comporta niciodata cu unul aftermarket.

Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Jipa95):

In timp cam ce upgraiduri asi mai putea sa fac la ea? Si jocurile cam cum o sa ruleze si la ce detalii? Eu vreau sa joc: gta5, ark survival evolved, battlefield 4, subnautica si jocurile ce vor aparea in 2016.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Skipper09):

Depinde ce placi video vor scoate cei de la amd ori nVIDIA in timp. Deocamdata cu acel r9 380x pus de mine in configuratie vei juca orice in rezolutie de tip full hd cu detaliile ultra.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bai, ce sa zic, are piese bunicele pe ea, deci cred ca o sa te si tina. Eu ti as recomanda sa o cumperi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează